Contact

Per 1 december 2018 is mijn praktijk weer open. Ik heb mijn zwangerschapsverlof dan achter de rug en sta graag weer tot jullie beschikking. Mail of app om alvast een afspraak te maken. Gelieve niet bellen.  Mocht je in de periode van mijn verlof graag een professional bij je paard hebben, dan verwijs ik je naar de pagina Samenwerking. Daar vind je een lijst van professionals waar ik mee samen werk en tevens de link naar de website van HorseConnect waarbij ik ben aangesloten. Op deze site kun je in je eigen regio zoeken naar de juiste professional voor jouw paard.

 

Voor het maken van een afspraak, voor een prijsopgave of voor vragen is de praktijk bereikbaar per e-mail  per WhatsApp of per sms. Gelieve niet telefonisch, via Messenger of Facebook. U kunt ook het contactformulier hieronder invullen.

Bij akkoord gaan van behandeling van uw paard gaat u automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden van Unitas Osteopathie voor Paarden. Betalingen graag contant afrekenen. Indien gewenst stuur ik u digitaal de factuur na.

Telefoon: 06 23 47 66 88
Bank: NL45 RABO 0132 7487 89
KvK: 57312176
 

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Contact Unitas osteopathie paarden

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial